4.9.2015 8:38

Καλεί σε συστράτευση και ενότητα

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Σήμα μάχης στην αφετηρία του προεκλογικού αγώνα έδωσαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Χίου που συγκεντρώθηκαν χτες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο».

Μετά από εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση αποφάσισαν με τον αγώνα τους να συμβάλουν στην αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν οριστικό τέλος στο παλαιό πολιτικό σύστημα που μας οδήγησε στα μνημόνια της χρεωκοπίας ανατρέποντας τα σχέδια της Αριστερής παρένθεσης. Αποφάσισαν να μην αφήσουν τα λαϊκά στρώματα βορά στην επίθεση των ακραίων νεοφιλελευθέρων δυνάμεων, να μην αφήσουν την Ελλάδα να γυρίσει πίσω, να βγουν μπροστά, να βγάλουν για άλλη μια φορά Αριστερό βουλευτή στο νησί αυξάνοντας τη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο.

Όλα αυτά, την ώρα που το κυβερνητικό κόμμα δέχεται πιέσεις από κάθε άκρη της χώρας, κυρίως σε επίπεδο αποχώρησης στελεχών, ενώ και στη Χίο παρουσιάζονται προβλήματα από τις συνεχόμενες αποχωρήσεις παραγόντων του κόμματος μπροστά στην κρίσιμη μάχη των εκλογών. 

Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν παραλείπει να καλέσει "σε συστράτευση τους συμπολίτες και τις συμπολίτσσες για συστράτευση και σε αυτή τη μάχη", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ