10.5.2012 10:48

Καλαμωτή, οι δικιές του Καρυές

ΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΗΡΕ Ο ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΠΙΤΙΚΟ» ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΜΑΝΗ, ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΚΑΛΑΜΩΤΗ

 
Αν δεχθούμε ότι στην πρώτη του εκλογική εμφάνιση τον τόνο της νίκης Μουσουρούλη έδωσε η Αμανή, σ’ αυτές τις εκλογές προπύργιο αποδείχθηκε η Καλαμωτή. Το κεφαλοχώρι των Μαστιχοχωρίων χάρισε στο βουλευτή διαφορά 107 ψήφων, σχεδόν τη μισή από τη συνολική που τον χωρίζει από το Στ. Κάρμαντζη και κάλυψε κατά το ήμισυ τον αναμενόμενο θρίαμβο Κάρμαντζη στη δική του έδρα, τις Καρυές, με την τελική εκεί διαφορά να φτάνει τις 207 ψήφους.  
Στα τρία εκλογικά τμήματα της Καλαμωτής ο Κ. Μουσουρούλης προηγήθηκε του Στ. Κάρμαντζη με 57 – 11, 31 – 5 και 46 – 11 αντίστοιχα. Απ’ την πλευρά του ο Στ. Κάρμαντζης θριάμβευσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Καρυές, με 110 – 7 και 116 – 12 αντίστοιχα στα δυο εκλογικά τους τμήματα.
Να σημειωθεί ότι στην Καλαμωτή, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, το πολιτικό γραφείο του Στ. Κάρμαντζη κάλεσε την Αστυνομία να παρέμβει, με την αιτιολογία ότι υποστηρικτές του Κ. Μουσουρούλη μοίραζαν έξω από αυτό σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Στην αναταραχή δεν δόθηκε συνέχεια, όταν ακόμα και υποψήφιοι άλλων ψηφοδελτίων που βρέθηκαν εκεί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ακόμα κι αν συνέβη κάτι τέτοιο γίνεται από όλους στο πλαίσιο των υποστηρικτών των υποψηφίων να ενισχύσουν την υποψηφιότητα τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι επηρεάζουν την κρίση των ψηφοφόρων.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ