7.2.2016 8:34

Καλά τα νέα για την αναγκαστικότητα της Ε.Μ.Χ.

ΜΕ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Π. ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ

Με μία δήλωση του πρώην βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Π. Βογιατζή επέλεξε να απαντήσει ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στα πυρά της ΝΟΔΕ Χίου για τα σενάρια περί κατάργησης της αναγκαστικότητας των συνεταιρισμών κάτι που θα σήμαινε αυτομάτως και τη διάλυση της Ε.Μ.Χ..

"Αντί άλλης απαντήσεως στη ΝΟΔΕ Χίου της Νέας Δημοκρατίας παραθέτω την τοποθέτηση του βουλευτή Λέσβου και αρχηγού του περιφερειακού συνδυασμού «Αγώνας για τα νησιά μας» Παύλου Βογιατζή για τους αναγκαστικούς συνεταιρισμούς, κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση του Κοινοβουλίου την Πέμπτη  23η  Ιανουαρίου 2014.

Είπε ο κ. Βογιατζής: … «Όσον αφορά τους συνεταιρισμούς, νομίζω ότι είναι ντροπή στη σημερινή εποχή που ζούμε, κύριε Υπουργέ, από φιλελεύθερες κυβερνήσεις ή κυβερνήσεις πάντως που ασπάζονται την ελεύθερη οικονομία, να επιτρέπουμε τη συνέχιση των αναγκαστικών συνεταιρισμών»", ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης.

Παράλληλα όπως έκανε γνωστό σύντομα θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση όπου θα διατυπώνεται σαφώς η διατήρηση της αναγκαστικότητας της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ