26.2.2014 10:26

Κακλαμάνης: Θα παραιτηθώ από βουλευτής μόνο αν εκλεγώ δήμαρχος

Εμμονή μέχρι τέλος στην υποψηφιότητα του για την Αθήνα εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης. "Θα το δείτε και στις 18 και στις 25 Μαΐου" είπε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή, επισημαίνοντας εκ νέου ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής της ΝΔ μόνο αν εκλέγει δήμαρχος.

"Τη χάρη να αφήσω την έδρα μου στη βουλή δεν θα την κάνω σε κανέναν παρά μόνο στο λαό της Αθήνας... Η μόνη περίπτωση εγώ να φύγω από τη Βουλή είναι μόνο αν οι Αθηναίοι με τιμήσουν και με επανεκλέξουν δήμαρχό τους είπε, ενώ άφησε και αιχμές για τον Άρη Σπηλιωτοπουλο λέγοντας ότι "εγώ είμαι υποψήφιος στην Αθήνα από το ‘90, δεν έρχομαι από τις Κυκλάδες".

Απαντώντας εξάλλου στη δήλωση Καμίνη ότι "το παλιό αρνείται να φύγει από τη μέση» τόνισε ότι ο «εκτός από τον κ. Βαλλιανάτο ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος είμαι εγώ είτε αρέσει είτε δεν αρέσει. Δεν στηρίζομαι από το κόμμα μου, μην το παίζει ανεξάρτητος (σ.σ ο κ. Καμίνης) στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ".

"Έξι φορές με εξέλεξαν βουλευτή οι Αθηναίοι δεν ήθελαν να με αφήσουν... Εμένα η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι όψιμη, εγώ έμεινα ενεργός στο δημοτικό συμβούλιο, άλλοι έφευγαν" πρόσθεσε.

Ο κ. Καμίνης δήλωσε εξάλλου ότι ο νυν δήμαρχος Αθηναίων δεν έχει κάνει ένα έργο. "Δείξτε τη φωτογραφία με ένα έργο. Εγώ έκανα 17 πάρκα..." σημείωσε.

Ερωτηθείς δε ποιον θα ψήφιζε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αν στο δεύτερο γύρο θα περνούσαν ο κ. Καμίνης και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης, υπογράμμισε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, και ότι θα περάσει κάποιος από τους προερχόμενους από το κόμμα της ΝΔ.

Ο Κακλαμάνης τάχθηκε επίσης υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής, αναφερόμενος στην κοινή συνεργασία τους όταν ήταν δήμαρχος, επισήμανε ωστόσο ότι όποια στάση και αν κρατήσει στο τέλος η ΝΔ, αυτή θα έχει υπονομευτεί από τις δηλώσεις υπέρ ή κατά που έχουν γίνει από κορυφαία στελέχη της.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ