8.3.2012 9:17

Και τώρα… Plan B

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΜΑ/ΝΟΧ

Ο Μάκης Βολτυράκης σκόνταψε στην σθεναρή άρνηση της διοίκησης των Χανιωτών που δεν άφησαν στον ίδιο περιθώρια να αποφασίσει αν θα έρθει στη Χίο.
Ήδη από χθες το βράδυ το κλίμα στην κρητική πόλη ήταν βαρύ... κι ασήκωτο για τον προπονητή του Ν.Ο. Χανίων. Παράγοντες της ομάδας που συναντήθηκαν με τον Βόλτυρακη του εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους κι έτσι ο ίδιος δεν κατάφερε να τους μεταπείσει και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΕΛΜΑ/ΝΟΧ.
Μάλιστα αργά το βράδυ οι Χανιώτες εξέδωσαν και ανακοίνωση στην οποία επισημαίνουν ότι: «Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ σε αποκατάσταση της τάξης και της σωστής διατύπωσης της πραγματικότητας, ενημερώνει ότι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης ΜΑΚΗΣ ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ δέχτηκε πρόταση από τον Ν.Ο. ΧΙΟΥ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία.
Ωστόσο, ύστερα από συνάντηση που είχε με τα διοικητικά στελέχη του ΟΜΙΛΟΥ, αποφασίστηκε η συνεργασία να συνεχιστεί, κατά συνέπεια, ο κ. ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ, εξακολουθεί να παραμένει προπονητής στον Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ, ο οποίος παρά τα τεράστια προβλήματα που έχει έρθει φέτος αντιμέτωπος, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να αποδείξει το τεράστιο βεληνεκές του.
Ο Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ αναγνωρίζει ότι ο κ. ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ είναι ένας προπονητής με μεγάλες δυνατότητες και για άλλη μία φορά εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι συνεργάζεται μαζί του. Επιθυμία μας είναι η συνεργασία να διαρκέσει σε βάθος και κυρίως να μπορέσουν να εκπληρωθούν οι στόχοι που από κοινού έχουν τεθεί, χωρίς προβλήματα και εμπόδια που μέχρι τώρα έχουν αποτελέσει και το μεγαλύτερο βραχνά για τις επιτυχίες που θα μπορούσε να είχε καταφέρει ο ΟΜΙΛΟΣ στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.»
Οι εναλλακτικές
Από την πρώτη στιγμή που έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Βαγγ. Ρουπάκα, ουδέποτε έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης το όνομα ενός μόνο προπονητή. Έτσι ο Παν. Παππής ενεργοποιεί τις εναλλακτικές λύσεις οι οποίες θα εξεταστούν από σήμερα κιόλας προκειμένου να βρεθεί ο νέος προπονητής του ΕΛΜΑ/ΝΟΧ που θα πρέπει να πληροί μια σειρά προϋποθέσεων.  Ο κύκλος των συζητήσεων περιλαμβάνει Έλληνες και ξένους προπονητές, όμως το θέμα δεν αναμένεται να κλείσει σήμερα.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ