24.2.2016 16:33

Και τα ψέματα συνεχίζονται

Η Μαύρη Βίβλος ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην υγεία»

Δεν έχουν τέλος οι ανταλλαγές επιστολών μεταξύ της ΝΟΔΕ Χίου και της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ, αφού μετά την προχθεσινή αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου για την υγειονομική πολιτική ακολουθεί νέα σκληρή  απάντηση της ΝΟΔΕ για τις υποσχέσεις των κυβερνώντων.

Στην επιστολή της η ΝΟΔΕ Χίου σημειώνει:

"Αν εμείς αγαπητοί «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλουμε την νοημοσύνη σας, εσείς τι ακριβώς κάνετε 13 μήνες τώρα στον ελληνικό λαό;

Υποσχεθήκατε τα πάντα και δεν έχετε υλοποιήσει τίποτα. Φτάσατε την χώρα σε αδιέξοδο και κατηγορείτε την αντιπολίτευση για αυτό.

Οι αλήθειες δυστυχώς «ενοχλούν» κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να τις διατυπώνουμε μέχρι να αποκαλυφθούν όλα τα ψέματά σας.

Σας απαντάμε λοιπόν στα όσα μας επιρρίπτεται στο τελευταίο δημοσίευμά σας στον τύπο:

  • Μας είπατε : Ο προϋπολογισμός για το Νοσοκομείο φέτος ήρθε αυξημένος κατά 300.000 ευρώ. Στην πραγματικότητα οι χρηματοδοτήσεις των νοσοκομείων για το 2015 ήταν μειωμένες κατά 260 εκ ευρώ.             
  • Μας είπατε: Η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους ανασφάλιστους από προχθές είναι νόμος του κράτους. Στην πραγματικότητα οι ανασφάλιστοι είναι πλήρως καλυμμένοι από τον Ιούνιο του 2014. Επισυνάπτονται οι δύο Υπουργικές Αποφάσεις που είχαν εκδοθεί επί Κυβερνήσεώς μας.
  • Μας είπατε: Στον Ψυχιατρικό τομέα γίνονται ήδη οι κατάλληλες ενέργειες, ώστε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ η κατασκευή της Ψυχιατρικής κλινικής. Δεν μας είπαν τίποτα για την περιβόητη Ψυχιατρική μεταρρύθμιση για την οποία η κυβέρνηση, ανακοίνωσε στις 17 Φεβρουαρίου, ότι θα καταθέσει στρατηγικό σχέδιο στις Βρυξέλλες σε δύο μήνες.
  • Μας είπατε: ο ΕΚΑΒ στελεχώθηκε με 8 άτομα και περιμένουμε και 2 ασθενοφόρα. Στην πραγματικότητα το 2015 δεν έγινε καμία πρόσληψη και τα δύο ασθενοφόρα είναι από δωρεές.

 Δεν μας είπατε τίποτα για:         .

 

  •  Την αναδιοργάνωση του ΕΟΠΥΥ.
  • Την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
  • Την αξιοκρατία που υποσχόσασταν.
  •  Την ορθολογικοποίηση της φαρμακευτικής δαπάνης και την στήριξη της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

 Φτάνει κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Χορτάσαμε υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες", καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΟΔε Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ