7.9.2015 16:12

Και η ΔΕΗ θέλει το εξώδικο της

720.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Το φιλί της ζωής στα αποθεματικά του Δήμου, έδωσε η ΔΕΗ τον Αύγουστο, αφού εξαναγκασμένη από το εξώδικο που εξέδωσε ο Δήμος Χίου κατέβαλλε εν τέλει τα ποσά που όφειλε να του έχει επιστρέψει από τα ανταποδοτικά τέλη.

Έτσι, με μεγάλη ανακούφιση η οικονομική υπηρεσία του δήμου είδε το ποσό των 720.000 ευρώ να κατατίθεται στα ταμεία της.

Το αποθεματικό του Δήμου Χίου για πρώτη φορά μετά από μήνες φτάνει και υπερκαλύπτει το δίχτυ ασφαλείας των δυο μισθοδοσιών , απαλλάσσοντας την πολιτική ηγεσία από έναν ακόμη βραχνά.

Παράλληλα όμως εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση οι χειρισμοί της Οικονομική Επιτροπής και του Δήμου Χίου ήταν ορθοί, η ΔΕΗ έσφαλε και αναγνωρίζοντας το σφάλμα της κατέβαλλε τα οφειλόμενα.

Πλέον στο ταμείο του Δήμου υπάρχει 1.220.000 ευρώ ποσό που ειδικά για τους γνωρίζοντες εκ των έσω την κατάσταση επιτρέπει κάποια χαμόγελα αισιοδοξίας, τα οποία ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Στ., Γδύσης ήταν αδύνατο να κρύψει στη χθεσινή συνεδρίαση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ