29.3.2012 15:09

Και άλλη πυρκαγιά στο Θολοποτάμι από καύση χόρτων

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΦΙΣΤΑ Η Π.Υ. ΧΙΟΥ

Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση εκδηλώθηκε σήμερα λίγα λεπτά μετά τις 14.30 στην περιοχή του Θολοποταμίου.
Η πυρκαγιά αν και μικρή σε έκταση ανησύχησε τους περιοίκους καθώς λίγα μέτρα μακρύτερα υπήρχε πρατήριο καυσίμων. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Π.Υ. Χίου με 5 οχήματα προκειμένου να θέσουν άμεσα τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.
Τελικά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πριν από λίγο στο www.politischios.gr ο διοικητής της Π.Υ. Χίου Ιακ. Αρχοντάκης, χρειάστηκε να επέμβουν μόνο τα δύο από τα πέντε πυροσβεστικά τα οποία ανέφεραν στο κέντρο την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς 5 λεπτά πριν από τις 15:00 σήμερα το μεσημέρι αφού κατάφερε να κάψει 50τμ αγροτικής έκτασης.
Την ίδια ώρα ο κ. Αρχοντάκης, εφιστά την προσοχή όλων όσων κάνουν καύση χόρτων καθώς θα πρέπει να έχουν όλα τα απαραίτητα πυροσβεστικά μέσα.  Όποιος προκαλέσει πυρκαγιά τότε θα πρέπει να ξέρει ότι θα βρεθεί απέναντι σε ποινικές ευθύνες αλλά και σε αστικές που μπορούν να μεταφραστούν σε επιβολή προστίμου μέχρι και 60.000 ευρώ.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ