26.3.2015 17:47

Jazz στην Οδύσσεια [ΒΙΝΤΕΟ]

H ΟΔΥΣΣΕΙΑ μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές μουσικές εκδηλώσεις. Μετά το εκπληκτικό αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη με τους Γιώργο Μισετζη Μαρία Καλαγκιά και Παναγιώτη Στρουμπάκη που σύντομα θα ξαναπαρουσιαστεί γιατί πολλοί συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να το απολαύσουν αλλά και τις δύο υπέροχες μουσικές παραστάσεις του Στέφανου Κόκκαλη που θα πρέπει να σκεφτεί να πολιτογραφηθεί Χιώτης  (14 εμφανίσεις σε 10 μήνες) έφτασε η ώρα οι λάτρεις της jazz να απολαύσουν μια μοναδική συνεύρεση δύο απ τους καλύτερους στο είδος σε Παγκόσμιο επίπεδο...μια συνάντηση που έμελλε να γίνει στη Χίο στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ μετά από δέκα χρόνια... Ένα μοναδικό ντουέτο μεταξύ του Δημήτρη Βασιλάκη στα σαξόφωνα και του Νίκου Αναδολή στο πιάνο θα απολαύσουμε στο Odyssey Wine Bar την Παρασκευή 27 Μαρτίου και το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 22.00.

Δύο γενιές βραβευμένων τζαζ μουσικών συναντιόνται και συνομιλούν μέσα από τη γλώσσα της τζαζ σε μια επιλογή από standards και originals από την δισκογραφία του Δημήτρη Βασιλάκη στην Candid Records σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη καθώς και νέες συνθέσεις και των δύο.

Και σεμινάριο

Σήμερα ο Δημήτρης Βασιλάκης θα διδάξει σε σεμινάριο αυτοσχεδιασμού για μουσικούς παιδιά του μουσικού αλλά και σπουδαστές ωδείων και εκπαιδευτικούς. Αντίστοιχα ο Νικόλας Αναδολής θα πραγματοποιήσει το δικό του σεμινάριο την Κυριακή29 Μαρτίου στις 12.00.Ένα τετραήμερο γεμάτο νότες από δύο μουσικούς παγκόσμιας εμβέλειας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ