23.10.2014 10:08

"Ιστορίες της ζωής μας"

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 20.30 Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

Μια νέα προβολή προγραμματίζει αύριο το βράδυ η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου. Συγκεκριμένα παρουσιάζει την ταινία "Ιστορίες μιας ζωής μας" σε σκηνοθεσία Σάρα Πόλλεϋ.

Η τιμή εισόδου είναι όπως κάθε φορά 5 ευρώ. 

 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Ντοκιμαντέρ/108΄/2012/ Η.Π.Α.
Σκηνοθεσία-Σενάριο: Σάρα Πόλλεϋ

Η Σάρα Πόλλεϋ , γνωστή ηθοποιός (Το Γλυκό μας Πεπρωμένο), σκηνοθέτης (Το Δικός μας Βαλς) και συγγραφέας, αναζητά μέσα από συνεντεύξεις συγγενών, φίλων και γνωστών το πορτραίτο της μητέρας της. Καθώς όμως εξελίσσεται η έρευνα αποκαλύπτεται μια μυστική πτυχή της οικογενείας που κανένας δεν γνώριζε ως τότε.

Η σκηνοθέτης μέσα από την προσωπική της ιστορία στοχάζεται πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και στον τρόπο που η μνήμη και η προσωπικότητα μας ανιλαμβάνεται την ιστορία της ζωής μας. Ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ το οποίο μας συγκινεί με την αμεσότητα, το χιούμορ και την ειλικρίνειά του και που καταφέρνει ένα προσωπικό θέμα να το κάνει κτήμα όλων μας.

Βραβεία

·       Επίσημη συμμετοχή Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

·       Επίσημη συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας στο τμήμα Giornate degli Autori – Venice Days

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ