21.4.2015 12:59

Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ στη Χίο

Η ΚΑΠ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ

Θετικό βήμα εξωστρέφειας αποτελεί για τους τοπικούς συνεταιρισμούς με κορυφαίο την ΕΜΧ η φιλοξενία της ημερίδας που διοργανώνει η ΠΑΣΕΓΕΣ. «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 και η εφαρμογή της στη χώρα μας», είναι το της θέμα ημερίδας που διοργανώνεται με τη συνδρομή των αγροτικών συνεταιρισμών Χίου, την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 18.00 στο Ομήρειο.

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου,  ηημερίδα αυτή διεξάγεται στα πλαίσια του Προγράμματος «Υποστηρικτικά εργαλεία της ΚΑΠ για την ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) - Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης», για την ενημέρωση των κρατών-μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Στην Ημερίδα αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι φορέων   του αγροτικού χώρου, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστημίων κ.α.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ