18.5.2012 15:27

Ημερίδα με θέμα το σπήλαιο των Ολύμπων

Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου του και στα πλαίσια των δράσεων ενηλίκων της Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ολύμπων Χίου, διοργανώνει  τη διεξαγωγή  επιμορφωτικής ημερίδας στη Χίο με Θέμα : « Το Φυσικό και Οικιστικό Περιβάλλον Ολύμπων Χίου – Σπήλαιο Ολύμπων Χίου».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ολύμπων  στην ιστορική περιοχή Ολύμπων και στο Σπήλαιο Ολύμπων Χίου, την Κυριακή 27 Μαΐου 2012. Η ημερίδα  απευθύνεται  σε όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
          Αιτήσεις γίνονται δεκτές από τις 18-5-2012 έως 24-5-2012 στο Κ.Π.Ε Ομηρούπολης Χίου και στο τηλέφωνο κ φαξ: 22710-94478.
         Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται ο αριθμός των 50 ατόμων, η επιλογή των οποίων θα γίνει με την τήρηση αυστηρής σειράς προτεραιότητας.
    Αίτηση και πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του
 Κ.Π.Ε: www.kpe-chiou.chi.sch.gr

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ