27.7.2015 11:58

Ημέρα Λωβοκομείου

Στις 2 Αυγούστου ο Σύλλογος του κοφινά προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τη διάσωση του Λωβοκομείου διοργανώνει άλλη μια εκδήλωση με τον τίτλο «Ημέρα μνήμης για το Λωβοκομείο».

Στην ανακοίνωση του συλλόγου σημειώνεται:

«Με την παγιωμένη μας φροντίδα θα αναστήσουμε και πάλι στις 2 Αυγούστου το ξεχασμένο απ τους υπεύθυνους Λωβοκομείο Χίου. Οι πόρτες θα είναι ανοικτές από το πρωί της Κυριακής.

Θα τελεστεί Θεία λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση για τους θανόντες τροφίμους του Λωβοκομείου. Θα ακολουθήσει κέρασμα με χειροποίητους λουκουμάδες και άλλες λιχουδιές. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί με Επίκαιρη ομιλία από τον Δρα Ανδρέα Μιχαηλίδη, εκθέσεις βιβλίου από το βιβλιοπωλείο Καμπάνη και ζωγραφικής από το καλλιτεχνικό τμήμα ενηλίκων του συλλόγου. Θα υπάρχει διαρκής ξενάγηση στο χώρο, εργαστήρια απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους.

​Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 20.00 με μουσική βραδιά με μουσικές απ όλο τον κόσμο από τους Μαρία Καλαγκιά στο τραγούδι, Γιώργο Μισετζή στο πιάνο, Νίκο Κοταρά στο κόντρα μπάσο και Κώστα Αγγελάρα στα ντραμς.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και σας καλούμε να μας τιμήσετε δείχνοντας το ενδιαφέρον σας για ένα μνημείο που σωπαίνει και μιλά για το παρελθόν μέσα από τις προσπάθειες αυτών που εναντιώνονται στην εγκατάλειψή του.»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ