8.11.2013 15:35

Ικανοποιητικές λύσεις

* ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΟ

Θετική είναι η αξιολόγηση των πολιτικών φορέων του τόπου για τα αποτελέσματα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τον υπουργό Ναυτιλίας.

Ο βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος, μετά από επικοινωνία που είχε με τον Μιλτ. Βαρβιτσιώτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συνεργασία, η συντονισμένη και συστηματική διεκδίκηση, ο διάλογος με επιχειρήματα και η διακομματική συνεννόηση, όποτε λειτουργούν, φέρνουν απτά αποτελέσματα». 

Για αρχή

Στο ίδιο μήκος και η δήλωση του Ν. Γιακαλή, που σημειώνει: «Σε πρώτη φάση εξασφαλίσαμε κάποιες ικανοποιητικές λύσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε θα σταματήσουμε να διεκδικούμε ποιοτική ακτοπλοϊκή σύνδεση για τα νησιά μας, που να σέβεται πραγματικά τους πολίτες και να εξυπηρετεί ουσιαστικά τις ανάγκες τους. Η συμπόρευση των φορέων του Βορείου Αιγαίου προς αυτήν την κατεύθυνση και τον κοινό στόχο δείχνει ότι, όταν συνεργαζόμαστε και δημιουργούμε κοινή συνισταμένη στις επιδιώξεις μας, μακριά από οτιδήποτε άλλο μικροπολιτικό, μπορούμε να επιτύχουμε, αναδεικνύοντας το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ