1.8.2013 11:16

"Ικανοποίηση και αγώνας"

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος, μετά το τέλος της επίσκεψης στο χώρο εργασιών του έργου του Φράγματος "Κόρης Γεφύρι", του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη και του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μόσχου Κορασίδη,  έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα, ο Υπουργός, ο Γενικός Γραμματέας και όλοι εμείς, διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ότι έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος. Με αυτήν την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό και τον Γενικό Γραμματέα για την στενή συνεργασία, για την βούληση και την αποφασιστικότητα τους να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικό έργο για το νομό μας. Από την έναρξη της θητείας τους και μέχρι σήμερα έχουν σταθεί δίπλα μας στις απαιτούμενες ενέργειες για τον σκοπό αυτό.

Πριν από περίπου, ένα μήνα είχα και πάλι επισκεφθεί το χώρο του φράγματος και χαίρομαι που διαπιστώνω την εξέλιξη των εργασιών, οι οποίες μας φέρνουν πιο κοντά στην ολοκλήρωσή του.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω την καθοριστική συμβολή τόσο του Υπουργού όσο και του Γενικού Γραμματέα στο θέμα των αποζημιώσεων για την μεγάλη πυρκαγιά του Αυγούστου 2012, την πυρκαγιά 2011 και την αναζωογόνηση των βοσκοτόπων της πυρόπληκτης περιοχής της Χίου.»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ