3.7.2015 22:43

Ηχηρό «ναι» στην Ευρώπη [ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ]

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ

Το δικό τους μήνυμα για μία Ελλάδα, ισότιμο μέλος εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Βουνακίου οι υποστηρικτές του «ναι» στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής κλείνοντας έτσι την σύντομη προεκλογική αυλαία που διήρκησε μόλις μία εβδομάδα.

Απευθυνόμενοι στο συγκεντρωμένο πλήθος τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης όσο και ο Δήμαρχος του νησιού Μ. Βουρνούς τόνισαν τη σημασία για τα νησιά της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι τυχαίο ότι τόσο οι υπόλοιποι Δήμοι όσο και οι υπόλοιπες Περιφέρειες υπερθεματίζουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην ενωμένη Ευρώπη.

Μάλιστα όπως σημείωσαν οι δύο αυτοδιοικητικοί είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή το μοναδικό χρηματοδοτικό εργαλείο για τις δύο βαθμίδες αυτοδιοίκησης είναι τα εργαλεία του ΕΣΠΑ, που αν , όπως είπαν, θα χαθούν τότε οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες.

Αναφερόμενος στον «διχασμό» μεταξύ των αντίπαλων στρατοπέδων ο Μ. Βουρνούς σημείωσε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος και έχοντας την εμπειρία του παρελθόντος όπου οι Έλληνες ήρθαν αντιμέτωποι μεταξύ τους, όλοι μαζί θα πρέπει να δουλέψουν για τη νέα Ελλάδα σεβόμενοι το αποτέλεσμα της δημοκρατικής διαδικασίας.

Δείτε φώτο και βίντεο

΄

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ