28.2.2012 10:11

Η υποψηφιότητα Παπουτσή τους «δένει» στο ΠΑΣΟΚ;

ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Είχαν πάρει την απόφαση τους ότι πιθανή μόνη υποψηφιότητα Βενιζέλου δεν τους έδινε περιθώρια ελιγμών μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Οι νεότερες εξελίξεις με τη δεδομένη πια υποψηφιότητα Παπουτσή παρέχει δυνατότητα δεύτερης σκέψης σε κάποια από τα τοπικά στελέχη του Κινήματος στη Χίο.
Στελέχη με ηχηρή παρουσία στα κομματικά όργανα κράτιουνται … με τα δόντια μέχρι στιγμής στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, αφού στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους τάσσονται ξεκάθαρα με το αντιμνημονιακό μπλοκ. Το ερώτημα που γεννάται είναι η υποψηφιότητα Παπουτσή, ενός πολιτικού προσώπου επίσης στυλοβάτη των Μνημονίων, τους παρέχει την ευκαιρία παραμονής στον κομματικό χώρο που υπηρετούν εδώ και δεκαετίες;

Το ρήγμα Λούκας
Δεν αποκλείεται συνειδησιακή διέξοδο να δώσει στα στελέχη της Νομαρχιακής – και όχι μόνο – ο υπό σύσταση κομματικός φορέας υπό τη Λούκα Κατσέλη και το Χάρη Καστανίδη, δυο πολιτικά πρόσωπα που φρόντισαν να διαφοροποιηθούν την έσχατη στιγμή από το Μνημόνιο ΙΙ.

Τι θα κάνει ο Κωστής;
Τα ερωτηματικά πολλαπλασιάζει η επιμονή του Κ. Τριαντάφυλλου να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Είναι σαφές ότι ο πολιτευτής δεν ανήκε ποτέ στην ομάδα Βενιζέλου και μια υποψηφιότητα του στο τοπικό ψηφοδέλτιο θα γίνονταν με … βαριά καρδιά. Η εναλλακτική Παπουτσή, με τον οποίο διατηρούσε από το παρελθόν επαφές, σίγουρα διαμορφώνει την κατάσταση και για τον ίδιο, έστω κι αν η δεύτερη υποψηφιότητα εμφανίζεται ως μειοψηφική.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ