13.2.2015 16:17

Η Τσικνοπέμπτη της Χορωδίας Χίου

Ανάμεσα σε φίλους και τη συνοδεία των μουσικών επιλογών του DJ Γιώργου Αφθονίδη, τα μέλη της Χορωδίας Χίου πέρασαν μια ευχάριστη Τσικνοπέμπτη στις αίθουσες του ξενοδοχείου ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ.

Καλή ελληνική μουσική, άψογο σέρβις, πλούσιος και επίκαιρος μπουφές, λάμπρυναν το ιδιαίτερο της ημέρας, κάτω από το άγρυπνο μάτι του διευθυντή του ξενοδοχείου Γιάννη Συράκη και την υπογραφή του σεφ Μπάμπη Θεοχάρη ήταν τα χαρακτηριστικά της βραδιάς και βεβαίως

Αποτελούν τις εγγυήσεις για κάθε επιτυχημένη συνάθροιση.

Πολλά χαμόγελα, κέφι και συντροφιές ευχάριστες, με ανάμεσά τους αρκετές νέες και αρκετούς νέους, που παρακινούμενοι από την πρόσκληση μέσω face book, έδωσαν «το παρών» για μια βραδιά σε ήπιο, χαριτωμένο και ευχάριστο κλίμα.

Ευχή όλων είναι η νεολαία να πλαισιώσει και το σχήμα της Χορωδίας, ένα πολιτιστικό σωματείο με τριάντα χρόνια ισχυρής παρουσίας, εντός και εκτός νήσου, όσο και διακρίσεις, αλλά και θεματικές παραγωγές αφιερωμένες σε όλο το μουσικό φάσμα, τιμώντας τη γνήσια μουσική μας παράδοση, ή την ελληνική ποίηση, ισότιμα με διεθνείς τεχνοτροπίες του κλασσικού ή δυτικού ρεπερτορίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ