31.5.2015 10:44

Η ώρα των σωματείων στο Ομήρειο

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΕΙΟΥ

Ένα πολύ σημαντικό θέμα, η σχέση του Ομήρειου με τα υπόλοιπα πολιτιστικά σωματεία του νησιού θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού του συμβουλίου, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 19.00.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ακουστούν οι απόψεις όλων των σωματείων, τα προβλήματα τους και να κατατεθούν προτάσεις για το πώς το Ομήρειο που αποτελεί τον πυρήνα του πολιτισμού στο νησί μας θα συνδράμει τη δράση και των υπόλοιπων σωματείων και συλλόγων.

Προφανώς ένα θέμα που θα συζητηθεί θα είναι και η φιλοξενία των εκδηλώσεων των συλλόγων, η λειτουργία τους μέσα στους χώρους του Ομηρείου  κ.λπ.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιου είδους «κρούση» για τα σωματεία και τους συλλόγους της Χίου, αφού μέχρι πρότινος οι προηγούμενες διοικήσεις αρκούνταν στους εκπροσώπους που είχαν στο Διοικητικό συμβούλιο που τις περισσότερες φορές δεν ήταν ούτε αντιπροσωπευτικοί αλλά δεν εξέφραζαν και τις απόψεις της πλειοψηφίας των σωματείων

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ