15.7.2013 15:39

Η Νταίζη Ανανιάδου στον «Αμέθυστο»

Ιδέες, εμπνευσμένες από την φύση και το περιβάλλον, γίνονται χειροποίητες εικόνες, χωρίς αντίτυπα... Στην καστροπολιτεία, στην υπέροχη πλατεία των Ολύμπων, γίνεται ο μαγικός συνδυασμός τόπου και τέχνης... ο Αμέθυστος Μεζεδοπωλείο θα φιλοξενήσει μέχρι τέλη Ιουλίου την Νταίζη Ανανιάδου με τις ασύλληπτες δημιουργίες της, όπου οι μοναδικές τεχνικές και τα πρωτότυπα υλικά αποτελούν την ιδιαιτερότητα των έργων της.

Βιογραφικό

Η Ν. Ανανιάδου γεννήθηκε το 1969 στην Κωνσταντινούπολη.  Στην Ελλάδα (Αθήνα) εγκαταστάθηκε με  τους γονείς της σε ηλικία 8 ετών.  Με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ανησυχίες άρχισε από μικρή να πειραματίζεται στις  διακοσμητικές κατασκευές και στη ζωγραφική.  Το 1987 αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Επαγγελματικού  Λυκείου Αλίμου και το 1990 από το  Γερμανικό Κολέγιο Γραφικών Τεχνών.   Ασχολήθηκε με την φωτογραφία,  τις δημόσιες σχέσεις, τη συγγραφή παιδικών βιβλίων  και την γραφιστική.  Αυτή την εποχή δημιουργεί εικαστικούς τρισδιάστατους πίνακες  με συνθέσεις γλυπτικής και ζωγραφικής .

Οι μοναδικές τεχνικές και τα πρωτότυπα  υλικά αποτελούν την ιδιαιτερότητα  των έργων της.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ