15.9.2015 21:22

«Η Ν.Δ. είναι ο εγγυητής της σταθερότητας της χώρας»

Ο ΣΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΦΤΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Ο πηγαίος χαρακτήρας του είναι γνωστός από το μεγάλο πέρασμά του από τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Από τη Χίο που υπηρέτησε ως Νομάρχης μέχρι την Περιφέρεια της οποίας κράτησε το τιμόνι για μακρύ διάστημα, ο Σέργιος Τσίφτης ήταν άνθρωπος των λύσεων, όπως λέει ο ίδιος στον «π», αλλά και των προκλήσεων. Γι΄ αυτό και βρέθηκε ξανά να δίνει τον αγώνα για τη Ν.Δ. της οποίας διατέλεσε επί χρόνια Γραμματέας Οργανωτικού.

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον σημερινό πρόεδρο της Ν.Δ. τον Βαγγ. Μεϊμαράκη και γνωρίζω πόσο πολύ έχει δουλέψει από κάθε πόστο που κλήθηκε να υπηρετήσει. Άμεσος άνθρωπος, έμπειρος πολιτικός που άνοιξε την αγκαλιά του σε όλα τα στελέχη. Ο κ. Μεϊμαράκης είναι κατεξοχήν ο άνθρωπος των συνεργασιών. Και το απέδειξε όταν για χρόνια διατέλεσε Γραμματέας της Ν.Δ. διαχειριζόμενος με απόλυτη ακρίβεια τις τάσεις και τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στη Ν.Δ. Άρα γιατί όχι και την τύχη και την ευθύνη της εθνικής διακυβέρνησης», υποστήριξε ο κ. Τσίφτης.

Περισσότερα στον "π" της Τετάρτης

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ