19.10.2016 16:40

«Η μισή αλήθεια ισοδυναμεί με ψέμα»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Προσωπικές ευθύνες στον αντιδήμαρχο Γ. Παπαδόπουλο επιρρίπτει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την παρέμβασή του για την ανυπαρξία μελετών που θα οδηγούσαν στην ανέγερση νέων σχολικών συγκροτημάτων μέσω το νέου ΕΣΠΑ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον αντιδήμαρχο για μισές αλήθειες τονίζοντας ότι παρότι δεν βρήκε καμία ώριμη μελέτη από την προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα εδώ και δύο χρόνια.

«Ωριμάσατε μελέτες τριών νηπιαγωγείων ενώ γνωρίζατε-και πιστεύουμε ότι είχατε ενημερωθεί και από την Τεχνική Υπηρεσία σας-ότι αυτό το  ΕΣΠΑ ήταν βελτιωτικό  υπαρχόντων διδακτηρίων και όχι ανέγερσης  νέων σχολείων.

Αντί λοιπόν να κατηγορείτε τον εαυτό σας  επειδή  δεν βάλατε στο ΕΣΠΑ και δεν κάνατε μελέτη για την στεγανοποίηση του 1ου και του 3ου Λυκείου και τα αφήσατε  στο ΟΣΚ, κατηγορείτε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης γιατί δεν παρανόμησε;

Επίσης αν είχατε ώριμη μελέτη  για το 1ο ΕΠΑΛ γιατί δεν την καταθέσατε, κανείς δεν σας εμπόδιζε για κάτι τέτοιο.

Έχετε μεγάλες ευθύνες  Κ.Παπαδόπουλε για τις επιλογές που κάνατε και καταφέρατε να μην μπεί κανένα σχολείο της Χίου στο νέο ΕΣΠΑ.

Μην προσπαθείτε να ρίξετε τις ευθύνες αλλού στον Κ. Καλάργαλη και τους εκπαιδευτικούς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η εμμονή σας με τις ανεγέρσεις νηπιαγωγείων (για ψήφους ίσως;),άφησε την Χίο έξω από το ΕΣΠΑ που το τονίζουμε ήταν «για  βελτίωση  υπαρχόντων διδακτηρίων και  όχι για την ανέγερση» και το γνωρίζατε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ