8.5.2012 13:52

Η μικρή διαφορά έφερε ένσταση από το στρατηγείο Κάρμαντζη

Ένσταση στο εκλογοδικείο Μυτιλήνης υπέβαλε χθες ο Στ. Κάρμαντζης, θεωρώντας ότι τα αποτελέσματα στο χώρο της Ν.Δ., δεν είναι αυτά που εξέφρασε η εκλογική βάση της Ν.Δ.
Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, τα άκυρα αλλά και αμφιλεγόμενα ψηφοδέλτια είναι αυτά που κάνουν, σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον, τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που του δίνει ο νόμος.
Ήδη από χθες στο εκλογικό γραφείο του Στ. Κάρμαντζη σπεύδουν ψηφοφόροι του οι οποίοι του ζητούν να τοποθετηθεί δημόσια, γεγονός που ανάγκασε τον ίδιο να προσκαλέσει στα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του ίδιου, ο κ. Κάρμαντζης, πρόκειται να εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην προσφυγή στη δικαιοσύνη ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα για όσα σύμφωνα με τον ίδιο συνέβησαν σε βάρος του τόσο στην πορεία προς τις εκλογές της 6ης Μαΐου όσο και κατά την ημέρα της ψηφοφορίας. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ