12.3.2013 16:17

Η Μαρίζα Κωχ τραγουδά τη μαστίχα

ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

«Η Μαρίζα Κωχ τραγουδά για τα Μαστιχοχώρια», είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της δημιουργού και δημοφιλούς ερμηνεύτριας που κυκλοφορεί ήδη και είναι ένα αφιέρωμα στην πολύτιμη μαστίχα και τους ανθρώπους που μοχθούν, αιώνες τώρα, για την καλλιέργεια και την παραγωγή της, όσο και στη βιβλική καταστροφή που υπέστη ο τόπος το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Περίκος, υπεύθυνος για την κυκλοφορία και διάθεση του συγκεκριμένου CD, αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Μαρίζα Κωχ, την καταξιωμένη δημιουργό και ερμηνεύτρια, που βαθειά  ευαισθητοποιημένη από την οικολογική και πολιτισμική τραγωδία που σημειώθηκε στο νησί μας του καλοκαίρι του 2012, συνέθεσε, τραγούδησε και μελοποίησε τραγούδια για τα μαστιχόδεντρα και τη μαστίχα, προσφέροντας την ουσιαστική της συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στις 5000 οικογένειες των μαστιχοπαραγωγών της Νότιας Χίου, που αγωνίζονται ακούραστα.

Νοιώθω ιδιαίτερα ευτυχής και ευγνώμων για τη συνεργασία μας, μέσα από την οποία έγινε πράξη αυτός ο δίσκος».

Για τη διάθεση και διανομή του δίσκου μπορεί κανείς να απευθυνθεί στο Γιάννη Περίκο, στο τηλέφωνο 2271032618 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jperikos@gummastic.gr .

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ