26.5.2015 18:46

Η μαγεία της προσφοράς ανεκτίμητη αξία ζωής

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ «ΣΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ»

Το ιδιαίτερα «απείθαρχο» και δύσκολο κοινό του Σαββάτου δεν πτόησε τα μέλη της θεατρικής ομάδας του συλλόγου γυναικών Χίου που εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους αποσπώντας το θερμό  χειροκρότημα των θεατών.

 «Το δώρο της παπλωματούς» συγκίνησε μικρούς και μεγάλους δείχνοντας σε όλους εμάς ότι η προσφορά αποτελεί ανεκτίμητη αξία στη ζωή μας.

Το θαυμάσιο αυτό παραμύθι του Τζεφ  Μπρίμπο διασκευάστηκε και σκηνοθετήθηκε με επιτυχία από την Φένια Μάγιου και την Κωνσταντίνα Φακίρη, με τις ερμηνείες των ηθοποιών να κρατούν  αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού παρά την ομολογουμένως ενοχλητική οχλαγωγία που επικρατούσε ανά διαστήματα .

Οι  ερμηνείες των στρατιωτών και πιστών της βασίλισσας ήταν υπέροχες προκαλώντας αβίαστα το γέλιο των θεατών ενώ εξίσου διασκεδαστική ήταν και η βασίλισσα. Απίστευτη ηρεμία και συγκίνηση ενέπνεε η «παπλωματού», ωραίες χορογραφίες  και αρκετά συμπαθητικά και τα σκηνικά του έργου. Η ιδέα της ζωντανής μουσικής κατά τη διάρκεια της παράστασης ήταν εξαιρετική και ταίριαξε γάντι στη ροή του έργου, ταξιδεύοντας το  κοινό σε μέρη μαγικά και παραμυθένια…

Τα χαμόγελα και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού αποζημίωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συντελεστές της παράστασης που δούλεψαν σκληρά για το άρτιο αποτέλεσμα που όλοι παρακολουθήσαμε.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ