25.1.2013 10:56

Η λίστα του… Σίντλερ

ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Aναστάτωση προκάλεσε και το χτεσινό μας δημοσίευμα για τις εκλογές της Ε.Π.Σ Χίου, όπου αποκαλύψαμε την σχεδόν ειλημμένη απόφαση του Γιώργου Σαρρή να δώσει το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου στο Γιώργο Φρατζέσκο, αλλά και τα περισσότερα απο τα πρόσωπα που αναμένεται να αποτελέσουν το ψηφοδέλτιο, από τα οποία θα κληθούν οι ομάδες να επιλέξουν αυτά που θεωρούν ικανότερα για να ενταχθούν στη νέα διοίκηση.
Ο Γ. Σαρρής προσπαθεί να βάλλει και άλλο νέο αίμα στη διοίκηση, αλλά αν δεν καταφέρει να πείσει τα άτομα που έχει βολιδοσκοπήσει θα στραφεί στις δοκιμασμένες και σίγουρες λύσεις των παλιών.
Ιδιαίτερα αναστατωμένα είναι τα μέλη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου που θεωρούνται κομμένα από το ψηφοδέλτιο, τα οποία προσπαθούν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να καταφέρουν να ενταχθούν όχι μόνο στο ψηφοδέλτιο, αλλά και στην ομάδα που θεωρούν ότι προωθείται για την εκλογή, πράγμα που είναι δύσκολο, αφού η προσπάθεια για ανανέωση στα πρόσωπα,  τις καταστάσεις και το στρατηγικό σχεδιασμό, είναι δεδομένη.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ