15.5.2015 11:57

«Η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της»

«ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

Την πλήρη υγειονομική περίθαλψη για όλους ανεξαιρέτως επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου με αφορμή την κατάργηση του 5ευρω για την επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία  του δημοσίου.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή του κόμματος: «Η Κοινή Υπουργική Απόφαση  αποδεικνύει ότι η αριστερή αντιμνημονιακή κυβέρνηση επιμένει στην υλοποίηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για το οποίο εξελέγη, χωρίς ταλαντεύσεις, χωρίς υπαναχωρήσεις, χωρίς να φοβάται  τις πιέσεις και τους  εκβιασμούς που ασκούνται στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές».

Μάλιστα αναφερόμενη στις «κόκκινες γραμμές» σημειώνει ότι: «Οι κόκκινες γραμμές μας απέναντι στην διαρκή λιτότητα που θέλουν να επιβάλλουν οι δανειστές και οι ντόπιοι προνομιούχοι σε βάρος της κοινωνίας μας είναι αδιαπραγμάτευτες. Γιατί είναι η ίδια η αξιοπρέπεια του λαού μας στην καθημερινή ζωή». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ