2.3.2016 22:21

Η κυβέρνηση δίνει τη χαριστική βολή στην ΕΜΧ

ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με συνοπτικές διαδικασίες και παρά τις διαβεβαιώσεις που έδινε κατέθεσε νομοσχέδιο που καταργεί  την αναγκαστικότητα της ΕΜΧ. 

Για μια ακόμη φορά εμφανίζεται ανακόλουθη και επιδίδεται  στο γνωστό σπορ της παραπληροφόρησης  για τις πραγματικές προθέσεις της όπως ακριβώς έκανε και με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στον ΦΠΑ την οποία πρότεινε ο κ. Τσιπρας μετά μας έλεγαν ότι θα την αλλάξουν, και τελικά την ψηφισαν!

Η κοροϊδία έχει και τα όρια της και πλέον οι προφορικές διαβεβαιώσεις δεν αρκούν. Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ οφείλει να δώσει  άμεσα εξηγήσεις για την αιφνιδιαστική χαριστική βολή που δίνει στην Ε.Μ.Χ. με την μετατροπή της σε πρωτοβάθμιο Αγροτικό συνεταιρισμό», δήλωσε ο Ν. Μηταράκης μετά την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή, στο οποίο παρά τις δεσμεύσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης περί του αντιθέτου, εμπεριέχονταν η διάταξη για την κατάργηση της αναγκαστικότητας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ