9.8.2013 11:42

«Η Κρήτη χορεύει πεντοζάλη από την μια μπάντα ίσαμε την άλλη»

Ανθρώπινη αλυσίδα χορευτών προς τιμήν των 100 χρόνων της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα
Μια ανθρώπινη αλυσίδα φιλοδοξούν να δημιουργήσουν απόψε το βράδυ (7/8) στην Κρήτη οι διοργανωτές της εκδήλωσης «Η Κρήτη χορεύει πεντοζάλη από την μια μπάντα ίσαμε την άλλη».

Ο μη Κερδοσκοπικός Φορέας «Πλανήτης Κρήτη» διοργανώνει και φέτος την εκδήλωση με στόχο χιλιάδες Κρητικοί – κι όχι μόνο – να χορέψουν πεντοζάλη από την μία άκρη του νησιού μέχρι την άλλη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα-με την ευκαιρία των εορτασμών των 100 χρόνων από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα- .στην δεξιά πλευρά του Βόρειου Οδικού άξονατου νησιού, δηλαδή από τη Κίσσαμο προς Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Σητεία από τις 19:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

Παράλληλα θα τιμηθεί η μνήμη των ηρωικών μαχητών στους Εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του έθνους, η ξεχωριστή προσωπικότητα του Ελ. Βενιζέλου αλλά και όλα τα σημαντικά γεγονότα του Κρητικού πολιτισμού και της ιστορίας της Κρήτης.

Στην ανθρώπινη αλυσίδα, μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει.

πηγη: το θεμα

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ