8.7.2016 10:43

Η ιδεολογία των ιδιωτικοποιήσεων είναι η αιτία της υπολειτουργίας του Δημοσίου για την Λαϊκή Ενότητα Χίου

Η ιδεολογία της ιδιωτικοποίησης αλλά και η κακοδιαχείριση που υπάρχει στον δημόσιο τομέα είναι οι αιτίες όλων των προβλημάτων στο δημόσιο για τη Λαϊκή  Ενότητα Χίου.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι ελλείψεις στο τελωνείο της Χίου είναι αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης, της περιφρόνησης του δημοσίου από την ιδεολογία που θέλει τα πάντα ιδιωτικά και της συνεπαγόμενης κακοδιαχείρισης και επιρροής ποικιλώνυμων συμφερόντων των οικονομικά ισχυρών που τον εμποδίζουν να λειτουργήσει αποτελεσματικά.  

«Έτσι  από τα μεγάλα φτάνουμε και στα μικρά πλην όμως εξαιρετικά ζημιογόνα όπως η απαράδεκτη έλλειψη υποδομών στο τελωνείο της Χίου που ταλαιπώρησε εκατοντάδες επισκέπτες από την Τουρκία. Πέραν της επιστροφής κάποιων εξ αυτών στον Τσεσμέ οι εντυπώσεις θα μεταφερθούν και θα λειτουργήσουν αρνητικά.

Ας κατανοήσουμε λοιπόν την ανάγκη να έχουμε σωστές δημόσιες  υποδομές και να τις χρηματοδοτεί το κράτος με σωστή φορολογία από τις σωστές πηγές-τους έχοντες, στις σωστές κατευθύνσεις-τις κοινωνικές ανάγκες και παραγωγικές υποδομές.

Δεν μας φταίνε ούτε οι πρόσφυγες, ούτε οι εργαζόμενοι του δημοσίου όπως κραυγάζουν κάποιοι μισαλλόδοξοι της αρπαχτής- συνήθως φοροφυγάδες- για τα προβλήματα  μας», καταλήγει η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ