14.4.2016 11:05

«Η Χρ. Καλογήρου να παραιτήσει άμεσα τον Στ. Κάρμαντζη»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΟΤΙ «ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ»

Επίθεση στον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Στ. Κάρμαντζη εξαπολύει μέσα από ανακοίνωσή του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας μάλιστα από την Χρ. Καλογήρου να τον παραιτήσει άμεσα από τα καθήκοντά του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εθνικιστικό παραλήρημα εκφράζοντας φόβους ότι αυτές οι φράσεις θα έχουν αντίκτυπο στον τουρισμό της Χίου.

«Με έκπληξη διαβάσαμε στα Μ.Μ.Ε. το εθνικιστικό παραλήρημα του κ. Κάρμαντζη για την Τουρκία. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου με αδιανόητες φράσεις αναφέρεται στη γείτονα χώρα και το λαό της. Διερωτώμεθα λοιπόν αν κάποιος Τούρκος διαβάσει τις θέσεις αυτές θα έχει την επιθυμία να επισκεφτεί το νησί μας; Αντιλαμβάνεται ο Αντιπεριφερειάρχης το κακό που κάνει στον τουρισμό του νησιού; Αλλά κυρίως αντιλαμβάνεται το μίσος που στάζει στις ψυχές των Χιωτών και Χιωτισσών και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά;

Θυμίζουμε στον κ. Κάρμαντζη ότι δεν είναι απλός πολίτης αλλά Αντιπεριφερειάρχης στη Χίο και η ιστορία έχει δείξει ότι οι συνέπειες κάποιων δηλώσεων είναι πολύ σοβαρές.

Επειδή λοιπόν θεωρούμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης του νησιού «Κύριος» Κάρμαντζης φέρει τεράστιες ευθύνες για το μίσος που σπέρνει και τις απόψεις που διατυπώνει, οι οποίες δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τα φιλειρηνικά αισθήματα των κατοίκων της Χίου, καλούμε την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Καλογήρου να πάρει θέση και να τον παραιτήσει άμεσα από τα καθήκοντα του για το καλό του τόπου μας και τη Νέα Δημοκρατία να τοποθετηθεί για το ζήτημα».

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ