30.5.2012 16:44

Η Χορωδία του Στ. Παντελογιάννη στο Αίγιο

Δυναμική εμφάνιση πραγματοποιεί η Χορωδία υπό τον Στέλιο Παντελογιάννη, που από εδώ και στο εξής τιτλοφορείται Δημοτική, αφού είναι πλέον υπό τη σκέπη του δημοτικού Νομικού Προσώπου, προερχόμενη από το πολιτιστικό σωματείο «Λέων Αλλάτιος».
Ήδη το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στο Αίγιο της Αχαΐας, ως προσκεκλημένη της Χορωδίας της πόλης, όπου τα δύο σχήματα πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση.
Το αυτό θα συμβεί την Τετάρτη  6 Ιουνίου στο Ομήρειο, όπου η Χορωδία Αιγίου θα ανταποδώσει την επίσκεψη και η Χορωδία του πολυοργανισμού του δήμου Χίου τη φιλοξενία.
Τα μέλη και των δύο σχημάτων καταβάλουν, εξ’ ιδίων, το κόστος της μετακίνησής τους, αλλά φιλοξενούνται κατά τόπους, δηλαδή τους παρέχονται διαμονή και σίτιση.
Ο μαέστρος Στ. Παντελογιάννης προετοιμάζει όμως τη Χορωδία του και για μια ακόμη πιο φιλόδοξη εμφάνιση, εδώ στη Χίο και πάλι, όπου την Παρασκευή 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στο δημιουργό Γιάννη Σπανό, σε κοινή συναυλία στον Καστρομηνά με το δημοφιλή συνθέτη. 
Οι πρόβες, εντατικές πριν τη μετάβαση στο Αίγιο, θα παραμείνουν στους ίδιους ρυθμούς, μέχρι και τον Ιούλιο τουλάχιστον,  πραγματοποιούνται στο δημοτικό νεοκλασικό της οδού Πολυτεχνείου, που στεγάζονται το ΚΑΠΗ και ο Ερυθρός Σταυρός.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ