24.12.2012 10:50

«Η Χίος κάηκε και εγκαταλείφθηκε από την μνημονιακή συγκυβέρνηση»

«Οι μάσκες έπεσαν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε  το αδιανόητο και αφάνταστο πριν λίγους μήνες, ότι δηλαδή  το  κυβερνητικό ενδιαφέρον για την Χίο  δεν έφθασε ούτε για να υποβάλλει αίτημα βοήθειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τις ζημιές  της μεγάλης πυρκαγιάς.
Οι εκ των υστέρων διαφοροποιήσεις των δυο κυβερνητικών βουλευτών, δεν στάθηκαν ικανές να απαλύνουν τις ευθύνες και να απαντήσουν στο γιατί η Χίος για άλλη μια φορά έπεσε θύμα της κυβερνητικής εγκατάλειψης.
Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι και υπόλογοι»
, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το θέμα που προέκυψε από την Ερώτηση του ευρωβουλευτή Ν. Χουντή και τις δυνατότητες του Ταμείου Αλληλεγγύης της Ε.Ε. ως προς τις αποκαταστάσεις των ζημιών από την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου.
«Η Χίος σήμερα πληρώνει το τίμημα να εκπροσωπείται από  δυο κυβερνητικούς  βουλευτές τα κόμματα των οποίων είναι υπεύθυνα  για την κατάσταση του νησιού μας..
Όμως  λαβωμένη και ταπεινωμένη από την αδιαφορία και την κυβερνητική περιφρόνηση, η Χίος  πρέπει να αντέξει και να βρει κουράγια .
Δεν γίνεται διαφορετικά.
Ας  αγνοήσει την κυβερνητική προπαγάνδα που καλλιεργείται  περί δήθεν ενδιαφέροντος για το νησί μας.
Να διδαχθεί από εμπειρίες , νοοτροπίες και συμπεριφορές, που χρόνια τώρα της στέρησαν το δικαίωμα να απαιτεί και να διεκδικεί και να αποδίδει ευθύνες.
Σε αυτήν την προσπάθεια ο ΣΥΡΙΖΑ  είναι ήδη παρών με όλες του τις δυνάμεις».

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ