27.3.2013 15:13

Η φωνή της ψυχής μου

«Έλα απόψε στο Ομήρειο. Θα ακούσεις τη μελωδία του χορωδιακού συνόλου απ’ το «Λέοντα Αλλάτιο». Θα ακούσεις, προς το τέλος, κι έναν ήχο που ενδέχεται να σου φανεί παράταιρος. Θα είναι η δική μου φωνή. Ψάξε να βρεις από πού βγαίνει. Έρχεται κατευθείαν απ’ την ψυχή μου. Αισθάνομαι την περηφάνια να τραγουδώ στη σκηνή του Ομηρείου κι εγώ τραγούδια του Μάνου, του Μίκη, του Τσιτσάνη. Νοιώθω τη χαρά να είμαι μέλος, έστω και για λίγο, μιας καταξιωμένης χορωδίας στο νησί. Απόψε σου αποδεικνύω ότι όλα τα μπορώ. Σε προσκαλώ να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια…»
Αυτό θα είχαν να πουν σε όλους μας τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία. Μια πρόσκληση για την πιο τρυφερή συναυλία της χρονιάς, από αυτές που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Χωρίς πολλά λόγια το βράδυ στις 19.00 στο Ομήρειο, μια εκδήλωση αφιερωμένη απ’ τα παιδιά στους γονείς και κηδεμόνες τους, η δική τους απόδειξη ότι για τα πάντα είναι ικανά, αρκεί να τους δίνονται ίσες ευκαιρίες. Αυτό, μόνο αυτό ζητούν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ