25.5.2012 11:19

Η «Φαίδρα» εγκρίνει Μικέ για βουλευτή

Ως χώρος υποκαθιστά εδώ και χρόνια το πολιτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ όταν διοργανώνονται συσκέψεις στις οποίες ζητείται η τοποθέτηση των μελών. Φιλόξενος πάντα για ανοιχτές συζητήσεις, υποδέχθηκε τη Γενική Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ για τον εκλογικό προγραμματισμό και την υλοποίηση ενός ρεαλιστικού, όπως τον χαρακτηρίζει στόχο. Την εκλογή χιώτη βουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Σε όσους αντιτείνουν ότι είναι δύσκολη η εκλογή βουλευτή στους διεδρικούς νομούς από το τρίτο στο νομό κόμμα, τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν ότι αυτή η εκλογή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από την προηγούμενη, καθώς παύει να ισχύει η δέσμευση του σταυρού προτίμησης, ενώ εστιάζουν και στο γεγονός ότι η δεύτερη έδρα της Χίου θα είναι συνάρτηση της κατανομής των εδρών συνολικά σε όλο το Βόρειο Αιγαίο.
Στο ερώτημα αν στη Συνέλευση θα τεθεί θέμα επικεφαλής του ψηφοδελτίου, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό εκτιμούσε ότι δεν είναι πιθανό ως ενδεχόμενο, καθώς θεωρούν ότι έτσι αλλοιώνεται η πολύ νωπή λαϊκή εντολή της 6ης Μαΐου. Εν ολίγοις, Μικές Κριμιζής, αν ο ΣΥΡΙΖΑ πετύχει το στόχο του. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ