7.6.2016 10:19

Η διαβούλευση έρχεται να αλλάξει τη Ν.Δ.

Ο ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δεν είναι μακριά, σύμφωνα με τον Μανώλη Γραφάκο, Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., η ώρα που το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κληθεί να αναλάβει την τύχη του τόπου και μαζί και τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα οδηγήσουν την χώρα έξω από την κρίση. Αυτό ωστόσο δεν θα επιτευχθεί με τον τρόπο που η κυβέρνηση σήμερα επιδιώκει, όπως εξηγεί. "Οι επενδύσεις και ένα μείγμα πολιτικής με επίκεντρο την φοροελάφρυνση και το σταθερό οικονομικό πλαίσιο, μπορεί να είναι μια λύση. και αυτό ακριβώς έχουμε δεσμευθεί να κάνουμε", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γραφάκος. 

Επισημαίνοντας σημαντικές παραμέτρους της σημερινής στάσιμης κατάστασης, το Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας υπεραμύνεται των αλλαγών που πρέπει άμεσα να συμβούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον. "Δεν μπορείς να ρουφάς και την τελευταία σταγόνα δύναμης των μικρομεσσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων όταν δίπλα τους υπάρχει η Βουλγαρία, η Αλβανία, τα ΣΚόπια και η Κύπρος. Έφυγαν, πέταξαν σε μια μέρα και η κυβέρνηση θα περιμένει να εισπράξει φόρους που απλά δεν θα υπάρχουν", δηλώνει. 

Τέλος και ως υπεύθυνος ο ίδιος για την διαβούλευση που θα ξεκινήσει η Ν.Δ. με τις τοπικές οργανώσεις για την επόμενη μέρα στο κόμμα, ο κ. Γραφάκος δηλώνει αισιόδοξος ότι για πρώτη φορά η δομή του κόμματος θα στηρίζετια από τη βάση της. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ