14.4.2014 11:42

Η Ανάσταση του … Λαθρεπιβάτη

ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ένας παλιός γνώριμος, αλλά καλός φίλος του νησιού, επιλέγει να διανθίσει τη χιώτικη Λαμπρή με τρεις συνεχόμενες εμφανίσεις στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, το νέο και μόνο μάλλον καλλιτεχνικό στέκι της πόλης, επί της λεωφόρου Αιγαίου 102, στην προκυμαία.
Ο λόγος για τον έτερο Λαθρεπιβάτη, μετά τον Παντελή Θαλασσινό, τον Γιάννη Νικολάου, οποίος με πολύ επιτυχία έχει ξαναεμφανιστεί στο χώρο και θα είναι κοντά μας το μεγάλο Σάββατο μετά την Ανάσταση, την Κυριακή του Πάσχα και την Νέα Δευτέρα το βράδυ, στις 22.00, σε live με πασχαλινή διάθεση, πολύ μουσική και εξαιρετική ερμηνεία.
Οι επιτυχίες του τραγουδοποιού Γ. Νικολάου, μεγάλες και γνωστές και ανάμεσά τους, «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε»,  «Νύχτα γλυκιά καλοκαιριού» ή «Για τα τραγούδια ευχαριστώ», μια μπαλάντα αφιερωμένη στους ΒΕΑΤLES, θα διανθιστούν με τις μουσικές μεταλλάξεις του ανήσυχου τραγουδοποιού από το ροκ του ’90 μέχρι την έκρηξη του έντεχνου και του παραδοσιακού αλλά και του ethnic ήχου του σήμερα.
Η είσοδος είναι μόλις στα 6 ευρώ και κρατήσεις και πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2271020585.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ