6.3.2015 10:58

Χτύπησε τις πόρτες των Υπουργείων ο Αν. Μιχαηλίδης

Διαδοχικές συναντήσεις με τις πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Υγείας Πρόνοιας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Ναυτιλίας είχε ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας  Ανδρέα Ξάνθο εξέθεσε αναλυτικά τα εκρηκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός και που αφορούν την Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας (Αγροτικά Ιατρεία, Πολυδύναμο Ιατρείο Βολισσού και το κέντρο Υγείας Πυργίου), το Νοσοκομείο της Χίου και τις επείγουσες ανάγκες του σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό καθώς και το γνωστό πρόβλημα, το οποίο ανέκυψε με τους γιατρούς του ΠΕΔΥ. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων αμέσως μετά τον ορισμό των νέων Διοικήσεων των Υγειονομικών Περιφερειών.

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης τέθηκαν τα ζητήματα της αναγκαστικότητας του συνεταιρισμού της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, της άμεσης απεμπλοκής της χρηματοδότησης του δρόμου προς το Μουσείο Μαστίχας καθώς και θέματα που απασχολούν τους αγρότες του νησιού.

Στον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θεόδωρο Δρίτσα τέθηκε το ζήτημα της επείγουσας επισκευής του λιμανιού της Χίου,  το οποίο υπέστη ζημιές από τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα και της ολοκλήρωσης αναγκαίων εργασιών στα λιμάνια των Καρδαμύλων, των Λιμνιών και των Ψαρών. Συζητήθηκε επίσης το θέμα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων και της σύνδεσης της Χίου με άλλους προορισμούς. Τέλος επισήμανε την ανάγκη της δρομολόγησης των υποδομών για τα λιμάνια Μεστών και Λιμνιών.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ