19.12.2012 15:39

Χριστούγεννα στο Regina

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ

Πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού, με κέφι, ζωντάνια, πρωτοτυπία και δημιουργικότητα, όλη η οικογένεια Μονιούκα από το κατάστημα Regina και το Kyros έδωσαν και φέτος τον καλύτερο τους εαυτό σε μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, προτείνοντας ιδέες και λύσεις για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού και όχι μόνο.
Τα δώρα έδωσαν και πήραν, ο Άγιος Βασίλης είχε πολύ δουλειά και η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία ήρθαν να αντισταθμίσουν την έλλειψη των χρημάτων που αυτή την περίοδο υπάρχει στα περισσότερα σπιτικά.
Για το πώς μπορούμε να περάσουμε πιο όμορφα αυτές τις γιορτές μίλησε η ψυχολόγος Μ. Τσικουδή, ενώ η Ματίνα και η Τόνια έδωσαν ιδέες για το πώς μπορούμε να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το πώς μπορούμε να φτιάξουμε διακοσμητικά από τη φύση.
Τα δώρα χαρίζονται με αγάπη και γι αυτό δεν έχει σημασία το κόστος τους, σημασία έχει η αγάπη και η χαρά της προσφοράς. Αυτό ήταν εκείνο που χαρακτήρισε το απόγευμα της Παρασκευής όπου πραγματικά κυριάρχησε το Πνεύμα των Χριστουγέννων.
Στο τέλος της βραδιάς οι φίλες Regina έφυγαν γεμάτες δώρα αλλά κυρίως γεμάτες θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ