20.12.2012 11:23

Χριστούγεννα με το Σύλλογο Γυναικών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ

Τα μαύρα σύννεφα και τη στενοχώρια από τα σπίτια των άνεργων εργαζόμενων, των νοικοκυριών που βιώνουν δύσκολα και στερημένα αυτές τις γιορτές έρχεται να διώξει ο Σύλλογος Γυναικών με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του την Παρασκευή.
Η εκδήλωση στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη, θα περιλαμβάνει κλόουν, παραμύθια  και στόχος είναι να δώσει αισιοδοξία αλληλεγγύη και δύναμη σε μικρούς και μεγάλους.
Στην αίθουσα εκδηλώσεων των 3ου και 8ου Δημοτικών Σχολείων στο Βουνάκι η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα ωριαίο διασκεδαστικό πρόγραμμα που προσφέρει αφιλοκερδώς ο γνωστός κλόουν Ρίκο. Στη συνέχεια η γνωστή συγγραφέας και νηπιαγωγός Φρόσω Χατόγλου θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά με την παρουσίαση της παράστασης κουκλοθέατρου με τίτλο «Η συνωμοσία της κατσίκας» που έχει γράψει η ίδια και επίσης ευγενικά προσφέρει για τα παιδιά των ανέργων και απλήρωτων εργαζόμενων του νησιού μας.
«Ο Σύλλογος Γυναικών Χίου  στέλνει ένα μήνυμα ταξικής αλληλεγγύης στους γονείς που μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες λόγω των βάρβαρων μέτρων μεγαλώνουν τα παιδιά τους, απλώνει το χέρι σε κάθε έναν  από αυτούς με το σύνθημα:«ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΜΑΣ»και τους καλεί να παλέψουν μαζί για το δικαίωμα στην δουλειά, στην δωρεάν παιδεία και υγεία, για μια ζωή με αξιοπρέπεια για εκείνους και τα παιδιά τους» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ