14.4.2016 12:18

Χρ. Καλογήρου: «Προσωπικές οι απόψεις του Στ. Κάρμαντζη»

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΦΘΑΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΟΤΙ «ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ»

Σάλο συνεχίζει να προκαλεί η χθεσινοβραδινή ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Χίου Στ. Κάρμαντζη που με αφορμή τις εναέριες παραβιάσεις των Τούρκων στις Οινούσσες ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».

Οι δηλώσεις του Χιώτη αντιπεριφερειάρχη ήδη αναπαράγονται από διαδικτυακά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας κάνοντας λόγο γα ακραίες θέσεις, ενώ οι απόψεις του έτσι όπως κατατέθηκαν μέσω του Facebook ταξίδεψαν στην αντίπερα όχθη, δημοσιογράφους του Τσεσμέ να αναφέρουν μέσω κοινωνικών δικτύων ότι «είναι απίστευτα όσα διαβάζουμε ότι έγραψε ο κυβερνήτης της Χίου. Γιατί τόσο μίσος;».

Την ίδια ώρα η Περιφερειάρχης Χρ. Καλογήρου κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη λέγοντας στον «π» ότι: «Όπως καταλαβαίνετε, είναι προσωπικές απόψεις σε ένα προσωπικό βήμα έκφρασης».

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου έχει εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητά από την Χρ. Καλογήρου να παραιτήσει τον αντιπεριφερειάρχη Χίου λέγοντας ότι όσα έγραψε βλάπτουν τον τουρισμό του νησιού.

Να σημειωθεί ότι  τόσο από την Περιφέρεια όσο και από άλλους φορείς ασκείται πίεση να κατέβει η ανάρτηση και να προβεί σε περεταίρω διευκρινήσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ