19.4.2012 10:07

Χωρίς εκπλήξεις και ο ΣΥΡΙΖΑ

Με τις μηχανές στο φουλ ρίχνεται από σήμερα στον προεκλογικό αγώνα και ο ΣΥΡΙΖΑ, με την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του. Χθες βράδυ στη «Φαίδρα», σε μια μαζική συνάντηση, οριοθετήθηκαν οι προτεραιότητες της προεκλογικής περιόδου, ανατέθηκαν ρόλοι και επιβεβαιώθηκε η σύμφωνη γνώμη των τοπικών μελών στην τετράδα των υποψηφίων.
Τους Αρ. Τύμπα και Μ. Κριμιζή που είχαν διαρρεύσει εδώ και καιρό θα πλαισιώσουν οι Μαν. Στάθης, έντονα δραστηριοποιημένος συνδικαλιστικά το τελευταίο διάστημα, και η «σταθερή αξία» Τούλα Καλογερά.
Βάρος στην τοπική ατζέντα θεμάτων αναμένεται από το ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί σε θέματα περιβάλλοντος, αξιοποιώντας την παρουσία στο ψηφοδέλτιο του πανεπιστημιακού Αρ. Τύμπα, με ειδικές αναφορές στην επένδυση των ανεμογεννητριών και την εκχώρηση της ανακύκλωσης σε ιδιώτες. Το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα κληθούν να αναλύουν οι συνδικαλιστές Μ. Κριμιζής και Μ. Στάθης.
Από τη σύνθεση πάντως του ψηφοδελτίου γίνεται φανερό ότι δεν κατέστη εφικτό να προκύψει υποψήφιος εκ μέρους της Ενωτικής Κίνησης, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Αν. Κοτσακάς με προσωπικές επαφές.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ