19.4.2012 10:07

Χωρίς εκπλήξεις και ο ΣΥΡΙΖΑ

Με τις μηχανές στο φουλ ρίχνεται από σήμερα στον προεκλογικό αγώνα και ο ΣΥΡΙΖΑ, με την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του. Χθες βράδυ στη «Φαίδρα», σε μια μαζική συνάντηση, οριοθετήθηκαν οι προτεραιότητες της προεκλογικής περιόδου, ανατέθηκαν ρόλοι και επιβεβαιώθηκε η σύμφωνη γνώμη των τοπικών μελών στην τετράδα των υποψηφίων.
Τους Αρ. Τύμπα και Μ. Κριμιζή που είχαν διαρρεύσει εδώ και καιρό θα πλαισιώσουν οι Μαν. Στάθης, έντονα δραστηριοποιημένος συνδικαλιστικά το τελευταίο διάστημα, και η «σταθερή αξία» Τούλα Καλογερά.
Βάρος στην τοπική ατζέντα θεμάτων αναμένεται από το ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί σε θέματα περιβάλλοντος, αξιοποιώντας την παρουσία στο ψηφοδέλτιο του πανεπιστημιακού Αρ. Τύμπα, με ειδικές αναφορές στην επένδυση των ανεμογεννητριών και την εκχώρηση της ανακύκλωσης σε ιδιώτες. Το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα κληθούν να αναλύουν οι συνδικαλιστές Μ. Κριμιζής και Μ. Στάθης.
Από τη σύνθεση πάντως του ψηφοδελτίου γίνεται φανερό ότι δεν κατέστη εφικτό να προκύψει υποψήφιος εκ μέρους της Ενωτικής Κίνησης, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Αν. Κοτσακάς με προσωπικές επαφές.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ