21.9.2016 17:10

Χιώτες συσπειρωθείτε!!!

ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ»

Σε εγρήγορση καλούν τους Χιώτες με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Χίο», προκειμένου να συμμετέχουν με νηφαλιότητα και σοβαρότητα όπως υπογραμμίζουν στην σχεδιαζόμενη αντίδραση κατά των σεναρίων που θέλουν τη Χίο αποθήκη ψυχών.

Συνάμα στην ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν τον Δήμαρχο παντογνώστη και εμμονικό με τη συμφωνία των εννέα σημείων ενώ βάλλουν και κατά της στάσης του αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη και του κυβερνητικού Βουλευτή Ανδ. Μιχαηλίδη.

 «Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου με θέμα το προσφυγικό – μεταναστευτικό , έληξε χωρίς απόφαση με προσωπική ευθύνη του Δημάρχου.       

 Ο Δήμαρχος, ως άλλος Καίσαρας, μετά από μια  πεντάωρη σοβαρή πολιτική προσέγγιση του θέματος από όλες τις παρατάξεις, θεώρησε, ως Παντογνώστης, ότι δεν ακούστηκε κανένα σοβαρό επιχείρημα,  που θα οδηγούσε με  διεκδικητική διάθεση στην λύση του προβλήματος.

Δυστυχώς για το νησί μας , η παράλογη εμμονή του Δημάρχου στη συμφωνία των εννέα σημείων και κυρίως στη δημιουργία και ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ  φιλοξενίας προσφύγων, οδηγεί σε τετελεσμένες αποφάσεις,  οι οποίες  εκπορεύονται  από Κέντρα,  τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με την καθημερινότητα που βιώνουμε.

Με τη  στάση του  ο Δήμαρχος, για άλλη μια φορά,  έδειξε ότι είναι μακριά από την πραγματική καθημερινότητα που βιώνουν οι συνδημότες μας και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δείξει καλή διαγωγή  και πίστη τόσο στην αναξιόπιστη κι αδιέξοδη κυβερνητική πολιτική όσο και στις πολιτικές της Ύπατης Αρμοστείας και των Μ.Κ.Ο.

Εμείς, καταθέσαμε μια ρεαλιστική διεκδικητική πρόταση, η οποία θα μπορούσε να στείλει με σαφήνεια προς τους κυβερνώντες  το μήνυμα, ότι ο λαός της Χίου , που τόσα έδωσε όλο αυτό το διάστημα στους πρόσφυγες, έχει φτάσει στα όρια της αντοχής του και δεν πρόκειται να δεχθεί τετελεσμένα σε βάρος του.  Παράλληλα  ξεκαθαρίσαμε, ότι όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε το αύριο της καθημερινότητας , μέχρι να επιτύχουμε τον τελικό στόχο μας…

Δυστυχώς, τόσο ο κ. Δήμαρχος με την απίστευτη στάση του όσο και ο τοπικός Αντιπεριφερειάρχης  με τις αντικρουόμενες- αμφιλεγόμενες  τοποθετήσεις του, αλλά και η παντελής απουσία του Κυβερνητικού βουλευτή, το μόνο που καταφέρνουν είναι «να ρίχνουν νερό στο μύλο»  του Μουζάλα και της ανεύθυνης  πολιτικής για το νησί, στο θέμα του προσφυγικού – μεταναστευτικού.

 Καλούμε τον λαό της Χίου σε εγρήγορση και συσπείρωση, προκειμένου με σοβαρότητα και νηφαλιότητα να οργανώσουμε την αντίδρασή μας στα σχεδιαζόμενα σενάρια, τα οποία οδηγούν  τη μυροβόλο Χίο μας σε μια αποθήκη ανθρώπων, με ότι αυτό συνεπάγεται για όλους τους κατοίκους της», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

           

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ