21.3.2014 12:04

Χιακή Συμπολιτεία: Συγχαρητήρια στον ΝΟΧ

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΙΜΗ, ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ, ΘΕΣΜΙΚΗ

Για την πρόκριση του ΝΟΧ στην τελική φάση του κυπέλλου παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ως ομάδα της επαρχίας, επιχαίρει η ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. 
"Η Χιακή Συμπολιτεία συγχαίρει την κοινότητα του ΝΟΧ για την πρόκριση της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης στην τελική φάση του Κυπέλλου. Συγχαίρει όμως περισσότερο τους αθλητές και όσους τους υποστηρίζουν για το κύπελλο που έχουν ήδη κερδίσει, επιμένοντας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό απέναντι σε πρωτοφανείς αντιξοότητες. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι από τα μεγαλύτερα αλλά και πιο αφανή θύματα της κρίσης.  Χωρίς χρηματοδοτήσεις ή άλλη αξιόλογη κρατική υποστήριξη, πολλοί ερασιτέχνες αθλητές έχουν ήδη υποχρεωθεί να εγκαταλείψουν ή να συμβιβαστούν με πολύ χαμηλότερους συλλογικούς και προσωπικούς στόχους.

Τα πανάκριβα εισιτήρια και τα αραιά δρομολόγια χτυπούν επιπρόσθετα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε ακριτικές και νησιωτικές περιοχές, όπως η δική μας. Κι όμως, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τις άλλες διακρίσεις στις μικρές κατηγορίες μέχρι την πρόκριση στο final four, η κοινότητα του ΝΟΧ αντέχει ακόμη και βρίσκει τον τρόπο της να μας προσφέρει χαρές. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας για ένα δήμο που δεν θα είναι ένας περιστασιακός (στην καλύτερη περίπτωση) υποστηρικτής, ο οποίος κρατά μια παθητική τελικά στάση απέναντι στη δοκιμασία του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο νησί. Δεσμευόμαστε για μια υποστήριξη που πρέπει να είναι μόνιμη, πολυεπίπεδη και θεσμική", αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου, ο συνδυασμός.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ