28.8.2012 10:31

Χέρι-χέρι με τους εθελοντές

Η ΑΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

«Δείξατε για άλλη μια φορά ακόμη την κοινωνική σας ευαισθησία και αλληλεγγύη, σας ευχαριστούμε για ότι προσφέρετε», ήταν τα πρώτα λόγια της Γενικής Γραμματέας της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Χ. Καλογήρου στους εκπροσώπους των εθελοντικών ομάδων της Χίου, κατά τη διάρκεια της σύσκεψς που πραγματοποιήθηκε στην περιφέςρεια. Ανταποδοτικά δε, δεσμεύθηκε  να μεταφέρει τα αιτήματα και τις προτάσεις τους  στους αρμόδιους υπουργούς και παράλληλα  να τις ενημερώσει για τις δυνατότητες αποδοχής  που υπάρχουν και υλοποίησης όσων κριθούν εφαρμόσιμες.
Μιλώντας στους εκπροσώπους των εθελοντικών ομάδων Όμικρον, Ιωνίας, Καλλιμασιάς, Φιλοδασικής Ώρα για δράση, Κεράμου και Ραδιοερασιτεχνών Χίου τόνισε ότι η πολιτεία τους ευχαριστεί επειδή ήταν και πάλι σε όλα τα μέτωπα της φωτιάς δίνοντας τη μάχη τους μαζί με τους πυροσβέστες και τους άλλους εθελοντές που έσπευσαν να βοηθήσουν στο έργο της κατάσβεσης.
Ακόμη ζήτησε να είναι στο πλευρό ΑΔΑ για να υλοποιήσουν μαζί τις δράσεις και τις  πρωτοβουλίες που θα αναλάβει για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις καταστροφές.
 
ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΓΙΑΣ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ