3.3.2015 13:42

Χείρα βοηθείας στα Ψαρά [ΒΙΝΤΕΟ]

ΝΕΑ ΠΛΩΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Η πρόσφατη κακοκαιρία δεν άφησε ανεπηρέαστα τα γειτονικά Ψαρά. Όπως μετέφερε ενώπιον των μελών της Λιμενικής Επιτροπής ο Δήμαρχος του γειτονικού νησιού Κ. Βρατσάνος η πλωτή εξέδρα που χρησιμοποιούταν για την πρόσδεση τουριστικών κι αλιευτικών σκαφών υπέστη σημαντικές ζημιές με αποτέλεσμα πλέον να δημιουργεί κινδύνους για όσους επιχειρήσουν την πρόσδεση σε αυτή.

Με βάση αυτό το δεδομένο ο κ. Βρατσάνος ζήτησε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Δήμου Ψαρών ώστε μέσα από αυτή ο Δήμος να αγοράσει νέα εξέδρα και το Λιμενικό Ταμείο να διαθέσει την τεχνογνωσία του για την τοποθέτησή της.

«Η εξέδρα έχει επισκευαστεί στο παρελθόν δύο φορές με σχετικά μεγάλο κόστος, περίπου 10.000 ευρώ. Πρόθεσή μας είναι η αγορά μίας νέας ώστε και τα αλιευτικά αλλά και τα τουριστικά σκάφη που έρχονται στο νησί να μπορούν να δένουν με ασφάλεια», σημείωσε ο κ. Βρατσάνος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ