19.1.2016 19:16

«Χάθηκε πολύτιμος χρόνος για το clearway» [ΒΙΝΤΕΟ]

Για θετική εξέλιξη, αλλά με υποσημειώσεις, θεωρεί την προκήρυξη από την ΥΠΑ του έργου της δημιουργίας clearway, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης.

Σημειώνοντας μεταξύ άλλων, ότι η οικονομική κρίση αλλά και οι ανάγκες της Χίου δεν επιτρέπουν άλλη ολιγωρία, ο κ. Μηταράκης σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

 «Η προκήρυξη του διαγωνισμού είναι αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη. Χάθηκε όμως πολύτιμος χρόνος από τις αγκυλώσεις και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ. Το μέγεθος της οικονομικής κρίσης και οι ανάγκες της Χίου δεν επιτρέπουν αυτές τις ολιγωρίες και τις καθυστερήσεις. Άλλωστε, αυτό καταδεικνύουν και τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη μείωση των τουριστών που επισκέφθηκαν το 2015 τη Χίο αλλά και τη μείωση των πτήσεων τσάρτερ που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση Σαμαρά το 2014 στήριξε έμπρακτα το έργο της αναβάθμισης του αεροδρομίου. Και καταφέραμε μέσα σε λίγους μήνες να αναθερμάνουμε και να ολοκληρώσουμε την διαδικασία των απαλλοτριώσεων για την επέκταση του διαδρόμου. Η σημερινή κυβέρνηση και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν λοιπόν να αλλάξουν ταχύτητα. Να αφήσουν τις παλινωδίες και να προχωρήσουν με γοργά βήματα για την υλοποίηση του έργου. Ενός έργου που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση και στήριξη της τοπικής οικονομίας.»

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ