8.5.2015 11:35

«Χάραξη κομματικών γραμμών από τον ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τις κρατικές θέσεις»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης εντοπίζει η ΝΟΔΕ Χίου πίσω από την παρέμβαση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να καταλογίσει στη Ν.Δ. τις επιλογές του Γ. Επιτροπάκη σχετικά με την πρόθεση του διοικητή του Νοσοκομείου να πουλήσει μέρος της αναξιοποίητης περιουσίας του Σκυλίτσειου.

«Η τοπική επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην προσπάθεια της  να αποπροσανατολίσει την Χιακή κοινωνία από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης (άδειασμα ταμείου Δήμου  και Περιφέρειας, απώλεια κοινοτικών κονδυλίων, απένταξη έργων ΕΣΠΑ εκατομμυρίων ευρώ, αδυναμία αντιμετώπισης της εισόδου παράνομων μεταναστών) χρεώνει στην Ν.Δ τις προσωπικές επιλογές του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χίου.

Σας ενημερώσουμε ότι η Ν.Δ ουδέποτε παρενέβη στις αγοροπωλησίες ακινήτων Δημοσίων οργανισμών, καθώς επίσης ουδέποτε χάραξε κομματικές γραμμές για την κατάληψη κρατικών θέσεων. Πρακτικές τις οποίες δυστυχώς ακολουθούν πιστά τα στελέχη της πρώτης Αριστερής κυβέρνησής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου.  

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ