22.3.2015 14:39

ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ 2015: Κούραση, χαμόγελα, υπερηφάνεια [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ]

Με σύμμαχο τον καλό καιρό εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας έδωσαν και φέτος το «παρών» στον Γύρο της Πόλη της Χίου που για 10η χρονιά διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο, την Περιφέρεια, το Νομικό Πρόσωπο και τη Μητρόπολη Χίου.

Κούραση, ιδρώτας, χαμόγελα, υπερηφάνεια και δυνατές συγκινήσεις ο Γύρος της Πόλης αναδεικνύεται σταθερά ως μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του νησιού με την ευχή όλων να συνεχίσει να διοργανώνεται παρά την έλλειψη πόρων και τη στενή οικονομική συγκυρία.

Πρότυπο μικρών και μεγάλων αθλητών για μία ακόμη φορά υπήρξε ο Χιώτης μαραθονοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης που τερμάτισε πρώτος στα 5.200 μέτρα ανδρών. Η πρωτιά συνέπεσε φέτος με τα 32α γενέθλια του τα οποία γιόρτασε με την γυναίκα του και τον γιο του πάνω στο βάθρο του νικητή.

Χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά συμμετείχαν οργανωμένα μαθητές εκτός πόλης με τα χωριά να δίνουν δειλά αλλά δυνατά το «παρών»

Δείτε παρακάτω πλήρες φωτορεπορτάζ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ