3.6.2013 15:04

Γκαζάκια στο γραφείο του Γιώργου Σούρλα

Δύο άνθρωποι, ένας άντρας και μία γυναίκα, έχουν τραυματιστεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού που εξερράγη  στις 08:05 το πρωί στην είσοδο διαμερίσματος στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 27.

Η γυναίκα που υπέστη εγκαύματα έχει μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η έκρηξη έγινε στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το γραφείο του  γενικού γραμματέα Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργου Σούρλα.

Ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στον διάδρομο του ορόφου, όπου στεγάζονται τα γραφεία του γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλά και το διαμέρισμα που μένει η γυναίκα με τον σύζυγό της και οι δύο γιατροί.

Η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που έβγαινε η γιατρός από το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να δεχθεί το κύμα της φωτιάς.

Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτη μάρτυρα, που εργάζεται σε fast food, η έκρηξη ήταν τόο ισχυρή αφού κουνήθηκε όλο το κτίριο και έμοιαζε με σεισμό.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η αστυνομία και η πυροσβεστική κινητοποιήθηκαν αμέσως ενώ ήρθε και ένα ασθενοφόρο και πήρε το ηλικιωμένο ζευγάρι του 5ου ορόφου σε κατάσταση σοκ απο την έκρηξη.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Από την πλευρά του, ο κ. Σούρλας έκανε λόγο για «τσιλιαδόρους της διαφθοράς και της διαπλοκής και για υποκείμενα που άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους».
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ